Skip to content

Garanciakartya

A garancia kártya díja a keretek teljes ( akció nélküli) árának 10%-a.
A garancia időtartama, a vásárlástól számított 12 hónap és CSAK a keretekre vonatkozik! A
lencsékre más, gyártó által vállalt garancia érvényes!
A garanciális idő alatt vállaljuk,- ha javítható a keret,- a keretek teljes körű javítását,
alkatrészeinek cseréjét, esetenként teljes cseréjét! Lopásra, elvesztésre a garancia NEM
érvényes! A garancia a nem rendeltetésszerű használat esetén is érvényesíthető!

Garancia3

Tökéletes látás garancia

100% megelégedést vállalunk minden szemüvegre, amit nálunk a Czékmann Optikában elvégzett látásvizsgálat alapján elkészített szemüveg. Amennyiben az általunk elkészített szemüveg a mindennapos használat során mégsem bizonyul megfelelőnek, a látásvizsgálatot megismételjük és a szemüvegben a lencséket a kívánt erősségűre cseréljük, további díj megfizetése nélkül.

Garancia6

Ingyenes szemüveg szerviz

5 év ingyenes szemüvegkeret szerviz, ha csavar vagy papucs probléma van, akkor ingyenesen cseréljük ezeket az alkatrészeket.

Garancia8

Ingyenes UV ellenörzés

Meglévő vagy új szemüvege vagy napszemüvege UV védelmét díjmentesen ellenőrizzük.

Garancia4

Szemüvegkeret garancia

Amennyiben szemüvegkeretével minőségbeli hiba történik ingyenesen szervizeljük azt, még alkatrészt igénylő javítás esetén is korlátlan ideig!

Garancia7

Látásvizsgálat garancia

A tökéletes éleslátás legfontosabb része a szakértő Optometrista általvégzett látásvizsgálat. Célunk, hogy az Önnek megfelelő dioptria pontos megállapításával biztosítsuk a tökéletes látást, komfortos, személyiségünkhöz illő szemüveggel. Üzleteinkben a látásvizsgálatot követően meg tudja rendelni a szükséges lencsét a hozzáillő kerettel, így minden kompletten megvalósítható, biztosítva a kényelmet és a minőséget.

Garancia2

Minőségi garancia

Üzleteink termékeinek meghatározásakor kiemelt figyelmet fordítunk a tökéletes minőségre minden termékünk esetében. A legfontosabb szempont a szemüveggel kapcsoaltban az, hogy Ön tökéletesen lásson vele, amit csak az optikailag pontosan elkészített szemüveg garantálhat. Az üzleteink által forgalmazott termékek minőségét több lépcsőben, folyamatosan ellenőrizzük, hogy az elvárásainak megfelelő terméket biztosíthassuk az Ön számára.

Garancia0

Kedvesség garancia

Személyre szabott látás gondozás mellett 100% figyelmet és kedvességet garantálunk. Nálunk nem egy sablon szerű folyamat része az ügyfél, hanem figyelünk a személyiségére, a számára egyedi legjobb megoldást kínájuk. Elkötelezettek vagyunk a tökéletes szemüveg készítése iránt, ezért mindent megteszünk ami szakmailag és emberileg elvárható. Megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást az Ön látás problémájára, egyéni optimalizált megoldásokat ajánlunk.

Garancia1

Megszokási garancia

Amennyiben a megvásárolt multifokális szemüveget nem érzi kényelmesnek, viselése nem komfortos, vagy nem az elvárásainak megfelelő, akkor a megvásárolt szemüvegkeretében lévő multifokális lencséket a szemüveg átvételétől (vásárlástól) számított 30 napon belül kérésének megfelelő típusú lencsékre cseréljük, a multifokális lencsékért fizetett összeg keretén belül.